Crnadak: Zbog SNSD-a građani već tri dana plaćaju 40 feninga više za svaki litar goriva

2 Min Read

Svaki dan ćemo podsjećati narod Republike Srpske na ono šta je SNSD uradio u Domu naroda, poručio je Crnadak.

Danas je već treći dan od kako građani Republike Srpske i BiH plaćaju 40 feninga više za svaki litar goriva, samo zato što je SNSD bio protiv ukidanja akciza na gorivo u Domu naroda, iako su to podržale sve druge političke partije iz oba entiteta.

Rekao je ovo potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak tokom konferencije sa predsjednicima općinskih odbora PDP-a iz više izbornih jedinica.

– Jučerašnja posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske za građane ne znači ništa, jer gorivo nije pojeftinilo i nikakav pozitivan efekt se ne ostvaruje u svakodnevnom životu s jučerašnjim zaključcima SNSD-a i njihove većine – rekao je Crnadak.

On je naveo da je ponašanje SNSD-a, kojeg ne zanima to što su građani mogli već sad imati niže cijene goriva, pokazuje da oni niti vole Republiku Srpsku, niti narod koji ovdje živi, jer nema drugog objašnjenja kada su političkoj partiji važniji njihov interes i sujeta nego mogućnost da pomognu mnogim ljudima i njihovim porodicama.

– Svaki dan ćemo podsjećati narod Republike Srpske na ono šta je SNSD uradio u Domu naroda, jer je naša obaveza da građani znaju da će i danas i sutra i svaki naredni dan, kad god odu na benzinsku pumpu, platiti 40 feninga više za svaku litru goriva – istakao je Crnadak.

Share this Article