DANAS ĆE BITI POZNATO VIŠE DETALJA: Član Stevandićevog US-a napao Nebojšu Vukanovića dok je s majkom…

2 Min Read

Narodni poslanik u Skupštini RS-a Nebojša Vukanović napadnut je jučer kada je s majkom krenuo na groblje. Za ovakve događaje najviše krivi institucije koje ništa ne rade kako bi spriječile nasilničko ponašanje.

U izjavi za medije, Vukanović kaže da mu je prišao nosilac liste Ujedinjena Srpska, Nenada Stevandića, koji je bio veoma bahat, te da je ovo jedan u nizu nasrtaja na njega.

“Mi živimo u jednom totalitarnom društvu i neki moji ljudi imaju neprijatnosti, evo baš su mi danas prijavili (9.4.2022., op.a.), sutra ćemo o tome detaljnije govoriti. Jednostavno, pola godine je ostalo do izbora, ali zastrašivanje i pritisci su kao da su izbori sad. Pokojnom ocu je bila godišnica, pošao sam na groblje s majkom, koja je inače operisala kuk, malo teže hoda, i dok sam kupovao cvijeće iskočio je iz auta, na groblju ispred kapele ovaj kreten, nosilac liste US-a, Stevandićevog, i bio veoma bahat, nepristojan. Užas. Pred majkom neko da vas napadne na groblju je stvarno nezabilježeno i to nije prvi, već jedan od dvadeset incidenata koji su se dogodili ove godine, od poruka, poziva, dobacivanja na ulici, ovakvih unošenja…”, rekao je Vukanović.

Dodao je da je ovaj događaj posljedica zarobljenih institucija koje ne funkcionišu.

“Da policija, pravosuđe, a prije svega pravosuđe, rade svoj posao i da se procesuiraju nasilnici i korumpirani političari, to se vjerovatno ne bi događalo. Blage i nikakve kazne daju im podsticaj da ovako prelaze sve granice”, zaključio je Vukanović.

Share this Article