VULIĆKA OD DOBOJA: Dodikova miljenica Britancima poručila da su “frigidna nacija”

2 Min Read

Sankcije koje je danas uvela Velika Britanija lideru SNSD-a Miloradu Dodiku i predsjednici bh. entiteta RS Željki Cvijanović, brzo je izazvala buru reakcija domaće javnosti.

Za Dodika ove sankcije, ako je suditi prema njegovim riječima, ne znače mnogo, ali se ne može isto reći i za njegovu miljenicu, poslanicu SNSD-a u državnom Parlamentu, Sanju Vulić.

Naime, Vulićka je na britanske sankcije oštro reagovala poručivši “Engleskoj i SAD da su im jadne njihove sile i moći”, ističući da su sankcije “odraz nemoći i nepoštovanja”.

“Imajući u vidu da vi volite samo podobne Srbe, naročito one iz PDP-a čijoj djeci ste stanove obezbijedili u Londonu, ne čudi zašto mrzite, prezirete i ne volite bilo koga i bilo šta što srpstvom odiše”, kazala je Vulić za Srnu.

Ona je kazala i da za zemlju za koju treba viza “i nije neka šteta” nemogućnost putovanja u nju, a da se stvari u britanskom muzeju koje potražuju druge zemlje kao svoje blago mogu pogledati i online.

“Vi ste kao nacija frigidni, nemate osjećaj, niti pripadnost, pa ne razumijete šta je ljubav bez granica ka svom narodu i Republici Srpskoj. Vi ste za žaljenje. Nisu nas uništile NATO bombe, neće ni vaše zabrane. Republika Srpska ljepša, zdravija i moćnija je od svog vašeg bijesa, nemoći i zlobe. Republika Srpska je ljubav, Republika Srpska je vječna”, poručila je Vulić.

Share this Article