Mačka ponovo ujedinjena s obitelji nakon što je tri tjedna provela na aerodromu

1 Min Read

LUKAVA mačka Rowdy, koja je krajem prošlog mjeseca izašla iz svoje nosiljke u prtljažnom prostoru aviona te tri tjedna živjela unutar bostonske međunarodne zračne luke, napokon je uhvaćena, prenosi NBC News. “Ovo je veliko olakšanje, naprosto je nevjerojatno”, izjavila je njezina vlasnica Patty Nolet Sahli nakon što je primila sretnu vijest. Naime, Patty se sa suprugom i mačkom vraćala iz Njemačke, a Rowdy je pobjegla čim su sletjeli.

Postavili su posebnu zamku
Zaposlenici bostonske zračne luke bili su upoznati s njezinim bijegom te su ju cijelo vrijeme pokušavali uloviti. Postavili su posebnu zamku s hranom za nju te je nakon tri tjedna ova četverogodišnja mačka napokon uhvaćena. Vlasnici su odmah obaviješteni, a mačka je prevezena u sklonište kako bi bila pregledana i nahranjena.

“Vjerojatno je smanjila broj miševa u zračnoj luci”, našalila se njezina vlasnica. “Mislim da je neću puštati van neko vrijeme, ostat će kod kuće”, dodala je. Danas bi se vlasnica trebala ponovo ujediniti sa svojom mačkom. Prijevoznik Lufthansa je Patty osigurao let iz Floride, gdje žive, u Boston, gdje je mačka trenutno u skloništu.

Share this Article