Jaguar skače na sićušnog psa, trenutak kasnije rezultat je ostavio sve u čudu

2 Min Read

Najbolji dio prijateljstava je to što se ona ponekad ne mogu objasniti. Bilo je mnogo priča o prijateljstvu psa i mačke, ali sigurno nijedna o ovako velikoj mački.

Igranje grubo i prevrtanje sa jaguarom navelo bi većinu da misle da su šanse ovog psa za preživljavanje male. Iako to možda nije očigledno ako pogledate ovaj par, oni su najbolji prijatelji.

U početku, vidjeti ovo dvoje zajedno je šok. Na kraju krajeva jaguar je toliko veći od psa da je odmah jasno da bi mogao pojesti ako želi. Ali kada vidite koliko se vole, jasno je da je ovaj duo nerazdvojan.

Njih dvoje vole da se igraju, spavaju, pa čak i jedu zajedno 24 sata dnevno. U neke stvari je teško povjerovati dok ih zapravo ne vidite svojim očima.

Iako je jaguar postao mnogo veći i jači, njih dvoje su i dalje najbolji prijatelji. Svjestan je da je jači i da se trudi da bude nježan prema malom psu.

Divno prijateljstvo između njih dvoje grije naša srca. Oni dokazuju kako je lako skladno živjeti zajedno uprkos svim razlikama. Čak i mi ljudi to još uvijek moramo naučiti.

Video je pregledan skoro 23 miliona puta, a neki su komentarisali:

– Taj Jaguar je fantastičan. Drago mi je što vidim da ima dobrog prijatelja u malom psu.
– Samo je Jack Russell mogao pokazati toj veličanstvenoj mački koja je gazda!
– Kada vi i vaš prijatelj imate potpuno različite ličnosti, ali ste ipak najbolji prijatelji
– Jaguari su jednostavno veličanstveni … tako lijepi!
– Sve dok jaguar redovno dobija hranu, to uopšte ne bi trebalo da bude problem.

U nastavku pogledajte njihovo nevjerovatno prijateljstvo.

Share this Article