(FOTO) Bila je svezana u podrumu, nećete vjerovati što je učinila kada su je spasili

2 Min Read

Prvi ju je čuo susjed koji je odmah potom otišao istražiti cijelu situaciju. Uspio je locirati njezinog vlasnika, a on mu je dozvolio da uđe u podrum u kojoj je Gracie čekala čudo.

Čudo se i dogodilo, ubrzo je susjed otvorio vrata podruma, a tamo je zatekao predivnu kujicu koja je, unatoč svemu kroz što je prošla, imala ljubavi za sto ljudi. Bila je željna pažnje i nježnost, odmah se dala maziti i dijelila je pusice bez obzira na to što susjeda nije ni znala. Bila je gladna, žedna i uvaljana u izmet. Susjed je pozvao udrugu za zaštitu životinja te su je oni odmah uzeli k sebi.

Njezin oporavak nije trajao dugo, a odmah nakon toga Gracie je otišla u svoj novi zauvijek dom. Tamni podrum, neredovnu hranu i vodu te usamljenost zamijenila je za topao i ugodan dom, udobne dekice i obitelj koja je obožava. Posljedice su i dalje tu, morat će proći još vremena da zaboravi na horor u kojem je živjela.

Glavni dokaz za to je da kada mora obaviti nuždu, Gracie trči prema podrumu svog novog doma. Vlasnici rade s njom svakoga dana i dobro znaju da će Gracie uz malo ljubavi i strpljenja naučiti baš sve. Ono što je iznenadilo sve ljude je činjenica da je Gracie nakon tako ružnog tretmana koji je imala podrumu i dalje voljela ljude. To govori puno o psima, ali i o ljudima, zar ne?

Share this Article