Čovjek pronalazi savršeni lijek za spasenog psa koji nije mogao biti sam

3 Min Read

Nema mnogo pasa kao da su odvojeni od svoje obitelji. Zapravo, neki počinju da vam daju najžalosnije poglede dok još uvijek stavljate kaput – čak i ako je riječ samo o trčanju u trgovinu.

Ali Lubu ga uspijeva još više uzeti. Samo mu to neće dopustiti, izazivajući svaku vrstu buke da se pobrine da njegov najbolji prijatelj, Gabriel Nadler, nikada ne napusti dom bez njega.

Nadler priznaje da je pasova ekstremna razdvajanja bila izazov. Ako njegova djevojka nije kod kuće, ili ako njegova mama ne može pseći, onda nije važno što je Nadler planirao – on se druži s Lubuom.

On također zna da je Lubu zaradio svoju tjeskobu u odvajanju najgori mogući način.

“Očigledno je onaj tko ga je imao kao štene preselio kuće i ostavio ga za sobom”, govori Nadler iHeartDogs. “Onda je mnogo poskakivao između udomitelja i različitih skloništa.”

Nadler se nije mogao oduprijeti odvođenju ostatka puta na sretan kraj.

Ali nitko nije spomenuo Lubuovu ekstremnu odbojnost da bude sam.

I postoji još nešto što Nadler nije shvatio prije no što je sreo Lubua. Stanje njegovog psa je vrlo zarazno. Ne voli ni provoditi trenutak osim Lubua.

Srećom, Nadler, koji nastupa pod naslovom Gaiaisi – Gaia’s Eye – Gaia je ja, ima posao koji mu dopušta da odvede psa na posao. On je hip-hop umjetnik i aktivist, unoseći svoje rime u moćnu društvenu svijest.

A Lubu ga ne samo inspirira – vidi kako Nadler briljantno shvaća zašto nas životinje čine boljim ljudima – on također ukrade više od nekoliko scena u svojim videima.

Kada je riječ o tome da Lubu bude sretan, Nadler dobiva veliku pomoć od svoje djevojke, kao i gomile krznenih prijatelja u susjedstvu.

Tu je Chewbacca.

“Chewy je njegov najbolji prijatelj u psiću u susjedstvu”, kaže Nadler. “On je pas psa koji stvarno treba tu tvrtku da bude sretan i Chewy je također spašavanje.” Oni su savršeni broskis.

A tu je Misty spašena mačka.

Naravno, postoji mnogo dobrih stručnih savjeta o tome kako se nositi s anksioznošću odvajanja psa. Ali nitko još nije pronašao lijek za isto stanje kod ljudi.

Osim možda Nadlera, koji je možda pogodio najslađi, najjednostavniji tretman od svih.

Preskočite razdvajanje – i ugušite psa za spasavanje u svojoj ljubavi koja je gotovo propustila u ovom životu.

Share this Article