Mačka je čarobna životinja s pozitivnom aurom, štiti vas i kuću od negativne energije!

6 Min Read

Mačka je životinja s pozitivnom aurom. Mačka uzima pod svoje, ne samo vlasnika, nego cijelu obitelj s kojom živi, dom i okolinu. Nemojte da vas smeta kad se mačka samo trlja o vas.

Tijekom tog čina ona dijeli s vama svoje astralne sile, čaroliju koju svaki čin ima. Ako je odgurnete, lišavate se pozitivne energije koju vam ta čarobna životinja želi dati.

S mačkama ne postoji drugi put. One vam ne mogu ponovno dati takve astralne sile, a možda čak mogu i uzeti natrag ono što su vam dale u prošlosti.

Mačke su zaštitnici domaćinstva u kojem žive, štite dom od zlih duhova. Područje koje mačka smatra svojim, blagoslovljeno je pozitivnom aurom. Njena prisutnost pomaže čak i kad se netko useli u staru kuću u kojoj je već netko prije živio.

Mačka i zli duhovi
Kada mačka pronađe zle duhove u kući, mačka pokušava utvrditi njihove namjere, a zatim te duhove ukloniti iz kuće u potpunosti. Ako ste uhvatili svoju mačku kako sjedi na određenom mjestu u kući i dugo vremena bulji u nešto, to znači da tu postoje zli duhovi.

Pomozite svojoj mački čitajući molitve ili obavite ritual čišćenja. Možete jednostavno nadimiti prostor pelinom. Pelin se smatra vrlo moćnim alatom za protjerivanje zlih duhova.

Astralna sposobnost mačke je toliko jaka da može prestrašiti duhove i osloboditi kuću od duhova. Iz tog razloga, čarobnjacima se ne preporuča tijekom seanse u sobi držati mačku.

Ona može uplašiti astralno biće. Iako je u nekim slučajevima prisutnost mačaka tijekom magijskih rituala, naprotiv, vrlo poželjna.

Mačka i kućanstvo
Ljudi koji su ljubomorni na vas mogu na vas baciti zlo oko, što dovodi do gubitka zdravlja, bogatstva i prosperiteta.

Ako sumnjate da vam prijeti opasnost od nečega, strahujete od uroka ili susrećete nekoga tko vam namjerava nauditi, dodirujte svoju mačku s obje ruke, milujte njenu lijevu šapu i nastavite sve do repa.

To će vam omogućiti bliski kontakt s vašom mačkom. Dok to činite, vi se usklađujete s moćnim životinjskim carstvom koje će otklonili čak i najjači napad od strane vještice ili čarobnjaka.

Mačke su kanali kroz koje se prenosi kozmička energija i oni mogu dovesti veliku količinu pozitivne energije u kućanstvo u kojem obitavaju.

To je razlog zašto one mogu pridonijeti dobrobiti i prosperitetu njihove ljudske obitelji. Mačke odabiru geopatogenu zonu u kući u kojoj žive. Te zone su mjesta gdje teku velike količine negativne energije.

U Rusiji postoji ritual gdje se prije useljenja, pusti mačka u kuću. Ukoliko se radi o staroj kući, mačka će eliminirati negativne energije koje su ostavili posljednji vlasnici. Mačka će privući snažnu energiju u kuću jer su naučile živjeti u visokim energetskim zonama.

Iscjeljivanje s mačkama
Mačke imaju veliku magičnu moć koja može iscijeliti osobu. To vrijedi za sve vrste i boje mačaka. Ona će ležati na oboljelim mjestima svog bolesnog gospodara i nehotice ga iscjeljivati od bolesti.

Možete biti na kontinuiranom procesu ozdravljenja samo glađenjem mačke. Ta aktivnost ublažava emocionalni i mentalni stres. To je najlakši način liječenja.

Što se tiče psiho-emocionalnog učinka na ljude, vjeruje se da Perzijske, Sphinx, Rex i Munchkins rase mačaka imaju dvostruko veće magične moći nego mačke drugih rasa. Zbog svojih fizičkih obilježja vjeruje se da imaju jake iscjeliteljske sposobnosti.

Kako boja igra važnu ulogu kada želite iskoristiti magične moći mačke
Ako želite koristiti magične moći mačke, izuzetno je važno uzeti u obzir njenu boju.

Crna: Crna boja mačke povezuje se s okultnim moćima, vješticama, magijom i zaštitom. Vjerovali ili ne, crne mačke imaju veliku moć apsorbiranja negativne energije. Njihova prisutnost donosi mudrost i moć dobrog rasuđivanja.

Crvena: Ove životinje su povezane s muškom energijom i snagom sunca, kao i Yang energijom. Crvene mačke privlače novac, bogatstvo i fokus.

Plava (siva): Njihova pozitivna energija pomaže u održavanju sreće, ljubavi, mira i emocionalne stabilnosti.

Bijela: Bijele mačke mogu smanjiti stres. Čarobnjaci mogu stvoriti lunarnu magiju s bijelim mačkama. Ove životinje posjeduju energiju koja može pružiti dobro zdravlje ljudima u kućanstvu.

Dvobojne mačke (poput sijamskih): One mogu donijeti dugovječnost, uspjeh, solarnu magiju i Yan energiju.

Trobojne (Calico): One štite obitelj od bilo kakvog zla gdje god se nalazili i privlače prosperitet i sreću.

Prugasta (tabby): Za one koji žele privući sreću, veselje i živost u njihove živote, ova mačka je idealan izbor. Ona privlači vibracije koje drže podalje stresne situacije, te prenose dobro raspoloženje na ljude koji žive u njihovoj okolini, piše The Minds Journal.

Share this Article