ZABRINUTOST U REPUBLICI SRPSKOJ: “Ako ovako nastavi, Dodik će nas zavaditi i sa Srbijom!”

2 Min Read

Ako Dodik nastavi da vodi ovu politiku sukoba i naredne četiri godine, zavadiće nas i sa maticom Srbijom, zapamtite to. Politika koju vodi nije dobra za srpski narod u cijelom regionu i to su svi prepoznali, poručio je Darko Babalj, nosilac liste SDS-a za Parlament BiH.

“O SNSD-u se nema šta ispričati, oni su ispričana priča. Mi nudimo bolje. Spremni smo da preuzmemo odgovornost za Republiku Srpsku jer je SDS najspremniji da preuzme odgovornost u najtežim vremenima za srpski narod. Najbolji među nama su dobili priliku da nas vode. Mirko Šarović nije nikad izgubio nijednu bitku u Sarajevu. Jelena Trivić je najbolja među nama i od nje tražimo da poslije izbora bude kao i danas: ozbiljna, odgovorna, stručna i profesionalna“, poručio je Babalj.

On kaže da je Srpska demokratska stranka pažljivo određivala kandidate za liste, te garantuje da 3. ili 4. oktobra neće osvanuti nijedan papak kako je to bilo u prošlosti.

“Narod i mi nećemo praštati papke, jer je to devijacija društva i sistema. Skinuli smo okov straha, ucjena i pritiska. Samo jedan put, jaka, stabilna, s obrazom i odgovorna Republika Srpska, bez podjela na istok i zapad. Nema dijeljenja na Banjaluku i Sarajevo. Skinuli smo jaram s vrata u Banjaluci, tamo su pobijedili i Vukota Govedarica i Draško Stanivuković još ranije. Istok Republike Srpske je zatajio 2018. godine. Nemojte to da nam se desi 2022. godine”, zaključio je Babalj.

Share this Article