OŠTRO IZ BANJE LUKE: „Milanoviću zabraniti ulazak u Bosnu i Hercegovinu, primijeniti identičan mehanizam kao u slučaju Šešelja

1 Min Read

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a BiH Aleksandar Vuković poručuje da je uspostava karaktera poštivanja BiH najvažnije pitanje. Vuković je poslao oštru poruku onima koji to ne žele.

-Po ovoj našoj Bosni vršlja ko kako hoće, priča šta hoće, vrijeđa najgore što može i umire od smijeha od “oštrih” reakcija kada se je već sve gotovo! I tako decenijama!

A stvar je tako jednostavna! Primjeniti identičan mehanizam zabrane ulaska u Bosnu i Hercegovinu kao što je u slučaju Vojislava Šešelja!

I postavlja se pitanje zašto do sada predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću nije zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu?

Za tu odluku nema prepreke, niti entitetskog veta! Bosna i Hercegovina apsolutno nema istinskog državnika, te plaćamo veliku cijenu rođačko-kumovskih, te poslovno-švercerskih relacija i spojenih posuda niskobudžetskih političara koji su trenutno na sceni!

I nema političara iz Hrvatske i Srbije koji u jednoj ruci ne zloupotrebljava diplomatski bonton, a da u drugoj ne drži napalm da sprži Bosnu i Hercegovinu!

Uspostavljanje karaktera poštivanja Bosne i Hercegovine je pitanje svih pitanja, poručio je Vuković.

Share this Article