Zlatni retriver svakodnevno oduševljava susjede pozdravima s krova svoje kuće

2 Min Read

ZLATNI RETRIVER Huckleberry obožava pozdravljati susjede i nove prijatelje s krova svoje kuće u Austinu u Teksasu.

Retriver nazvan po Huckleberryju Finnu iz romana Marka Twaina provodi vrijeme između Austina u Teksasu i Victorije u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi s vlasnicima Allie i Justinom Lindenmuthom, koji su ga dobili 2011. godine. Huckleberry je počeo pokazivati ​​svoju nestašnu stranu godinu dana nakon što se obitelj Lindenmuth uselila u svoj sadašnji dom u Austinu.

“Huck je otkrio da može skočiti s brda u našem dvorištu na krov. Nakon toga više nije bilo povratka. On voli biti gore”, objasnila je vlasnica zlatnog retrivera za People. Nakon što su shvatili koliko Huck obožava promatrati susjedstvo s krova, njegovi su vlasnici počeli dopuštati posjete pod nadzorom na vrhu kuće, što je sada postalo rutina.

“Dopuštamo mu da bude ondje samo kad smo kod kuće, inače bi bio gore cijeli dan. S obzirom na to da je star, sada smo mu napravili malu rampu, tako da ne ozlijedi kukove dok se penje”, rekla je Allie. Zbog svog boravka na krovu Huck je prikupio popriličan broj lokalnih obožavatelja i online pristalica pa sad ima preko 44 tisuće pratitelja na Instagramu.

Susjedi obitelji Lindenmuth znaju potražiti Hucka na krovu, gdje ih pas željno dočekuje sa svog mjesta, ali prolaznici još uvijek dolaze na vrata svakog tjedna kako bi prvi put sreli Huckleberryja.

“Jednostavno voli gledati susjede kako prolaze. S krova ima nevjerojatan pogled na Austin. Zaista mislim da misli da je to samo produžetak dvorišta. Laje na sve naše susjede da im kaže: ‘Bok!'” rekla je.

Share this Article