Prekinuo performans da bi pomogao čoveku: Psi nam opet pokazuju koliko im je SRCE VELIKO (FOTO)

2 Min Read

Slike koje su obišle ceo svet i oduševile milione korisnika društvenih mreža, pokazale su još jednom koliko psi imaju nesebične i bezuslovne ljubavi u sebi prema ljudima.

Tokom pozorišne predstave u Turskoj, scenario je zahtevao da lik glumca Uzunsoja leži na podu povređen. Naravno, sve je to bilo pretvaranje. Međutim, pas lutalica koji je bio u blizini, nije znao da je to bilo samo pretvaranje, jer je scena izgledala prilično uverljivo.

„Lik koji sam igrao bio je povređen i u velikom bolu“, rekao je Uzunsoj. “Pao je s konja i teško je disao.”

Dok je Uzunsoj ležao na zemlji, očigledno glumeći sjajno, zabrinuti pas lutalica stupio je na scenu, prekidajući predstavu da bi ‘povređenom’ liku ponudio utehu i pomoć.

Pas lutalica se zatim privio pored glumca i počeo da mu liže lice, verovatno u pokušaju da ga oživi i da mu bude bolje. Kada je pas počeo da liže glumca i da mu se vrti oko lica, glumac nije uspeo da izdrži a da se ne nasmeje od radosti i dobrote ovog psa. Pas je zatim legao na glumca, glumac je počeo da ga mazi, a ubrzo zatim i publika je došla da mazi psa time ga nagrađujući za njegovu dobrotu.

Share this Article