On traži pse beskućnike i to radi s njima. Nevjerovatno za vidjeti!

2 Min Read

Ova priča dolazi sa Tajlanda i govori o pravom ljubitelju životinja po imenu Sorasart. On ima veoma posebnu ljubav prema psima i kada vidite snimak shvatićete zašto.

Počelo je tako što se njegova djevojka brinula o i usvojila psa sa ulice. Pas je dobio ime Gluta i nakon toga je Sorasartova ljubav prema našim četveronožnim prijateljima samo rasla.

Ovaj video je nevjerovatan za gledanje i možda može inspirisati nekoliko ljudi. Ono što Sorasart radi za pse je tako lijepo.

Možda drugima to ne znači mnogo, ali neosporno mislim da je poruka važna.

Pronalazi pse beskućnike i pere ih. Dobro se brine o njima, daje im ljubav i brine se da ostanu čisti.

Ovaj prelep video koji prikazuje njegov rad. Ono što se ističe je koliko su psi sretni što dobiju malo ljubavi i naklonosti od čovjeka.

Njegov razlog da ih okupa je da ih očisti, oslobodi od buva, mirisa i prljavštine sa ulice i pusti im novi početak i možda novi pogled na život.

Mnogi su pohvalili ono što on radi u komentarima ispod videa:- Ovaj čovjek je radost. Volio bih da ima više sličnih njemu. Hvala vam što ste okupali ove pse. Vi ste osoba puna ljubavi.
– Kakva lepa dusa covek!!!! Ovo je pravi anđeo ovdje na zemlji! Plemeniti gest!
– ❤ Naravno, ne može udomiti sve ulične pse, ali može im pružiti svoju ljubav i kupanje, koliko je potrebno koliko i osvježavajuće. Kapa dole, mladiću! ❤
– Apsolutno divno. Možete reći koliko to vole i cijene. Bravo!
– neverovatno je šta ovaj dečko radi!!!!!!!! 🙂 u srcu mi je toplo

Pogledajte snimak ispod.

Share this Article