Pas se prikrada do bebe koja spava. Ono što uradi je nešto najslađe što ćete vidjeti danas.

2 Min Read

Postupci koji urade psi uvijek nas iznenađuju. Njihovi videozapisi su jedni od najpopularniji na internetu, a to dokazuju i broj pregleda na njima.

Porodični psi se o bebama brinu kao da su njihove. Oni će uraditi sve kako bi je zaštitili i sačuvali od problema.

Na ovom videu vidimo malu bebu kako spava, ispod nje se nalazi dekica, ali beba nije pokrivena. Tada pas odluči da se pobrine za to.

Pas njuškom gura dekicu i baci je preko bebe. Onda njuškom još malo gura krajeve kako bi bio siguran da je ona pokrivena.

Zaista je nevjerovatno vidjeti kako se ovaj pas brine o bebi i pokriva je. Ova porodica je sretna jer posjeduje ovakvog psa.

Ovaj video je pregledan preko devet miliona puta, a neki su ostavili svoje mišljenje u komentaru:

– Volio sam kako se pas na kraju ispružio. Bio je poput “uf. Briga o bebama sigurno je naporan posao.”
-Nije važno hoće li “vaš pas” raditi nešto slično sakrivanju poslastica itd. Poanta je u tome da OVI pas ne skriva poslasticu, već pokriva bebu. Psi su zapravo izvrsni u učenju ponašanja i ovaj je pas vjerovatno već vidio bebu prekrivenu pokrivačem. Oni također mogu biti vrlo zaštitni i njeguju novorođenčad bez obzira na to je li dijete pseće. Tako da bez problema vidim ovo kao psa koji osigurava da je beba pokrivena. Oni su takođe dovoljno inteligentni da znaju da vas ulazak pod pokrivač čini toplim. Psi su pametniji nego što im mnogi pripisuju zasluge i njima ne upravljaju u potpunosti osnovni instinkti.

Pogledajte u videu ispod kako ovaj pas pokriva bebu.

XYZ

Share this Article