(FOTO) Dirljiva priča Komšije čule čudne zvukove iz bunara: Nakon 10 dana otkrili šta se stvarno dešava!

1 Min Read

Vatrogasna jedinica Istanbula je primila očajni poziv stanovnika iz jednog dela ovog grada. Svakog jutra tokom 10 dana bi slušali neobične zvukove iz obližnjeg bunara. Nisu imali predstavu o čemu bi moglo da bude reči. Dubina bunara je iznosila 70 metra.

Kada su sišli dublje zahvaljujući specijalno napravljenoj mehaničkoj ruci na kojoj je bila kamera, vatrogasci su utvrdili da je reč o 4-mesečnom psu. Odmah su krenuli u akciju. Verovali su da pas neće preživeti ukoliko mu što pre ne omoguće hranu i vodu. Nažalost, pokušaji da se on izvuče napolje su bili bezuspešni.

Ipak, spasioci nisu odustajali. Borba je trajala satima. Konačno, nakon 10 dugih dana, pas je ugledao svetlost dana. Dobio je ime Kuju. Budući da je doživeo veoma traumatično iskustvo, odmah je odveden veterinaru na pregled koji je ustanovio da je pas potpuno zdrav.

Najlepša stvar od svega je što su ga njegovi spasioci odmah udomili. Verujemo da će ovaj srećni psić imati porodicu koja će ga okružiti ljubavlju i toplinom. Ovo je još jedan dokaz da ujedinjeni ljudi mogu učiniti mnogo dobrih stvari.

Autor: virealno.com PREUZETO: KURIR (Magazin STIL)

Share this Article