Blagodati nevena u svrhu ljepote🤗🤗

2 Min Read

Blagodati nevena u svrhu ljepote🤗🤗
Nevenovo ulje za lice
Ulje od nevena za lice je uobičajeni prirodni lijek za mnoga stanja tvoje kože. Dobra vijest je da ovo divno ulje za kožu možeš i sama da napraviš.
Najbolje je da se pravi sa hladno ceđenim uljima poput bademovog ili maslinovog ulja. Vitamin E se takođe često dodaje u ulje od nevena za lice budući da djeluje kao ‘’konzervans’’ i sredstvo za poboljšanje stanja kože.
Nevenovo ulje za lice deluje protiv-upalno – Suha, upaljena koža i razni ekcemi reaguju na visok sadržaj triterpenoida u nevenovom ulju. Tako da, bilo kakvu upalu na licu da imaš – ulje od nevena za lice biće tvoje rešenje.
Nevenovo ulje za lice deluje antibakterijski – Koristi nevenovo ulje za lice u borbi protiv bakterijskih infekcija na koži. Upravo su bakterije u pozadini mnogih upalnih procesa na tvojoj koži, uključujući akne i bubuljice. Tako da, ako se mučiš sa ovim napastima – koristi ulje od nevena.
Nevenovo ulje za lice deluje antiseptički – Antiseptička svojstva nevena čine ovo ulje vrhunskim izborom za sprečavanje bilo kakve infekcije na koži. Tako da, bilo da već imaš ili jednostavno želiš da sprečiš infekciju kože – osloni se na nevenovo ulje za lice.

Share this Article