Mačak je pobjegao od kuće i vratio se kao dužnik, sada mora vratiti tri skuše

2 Min Read

Kućni ljubimci su neiscrpan izvor smiješnih priča. Ova mačka s Tajlanda postala je sudionik upravo takve priče. Jednog dana je pobjegao od kuće i onda se vratio.

I vlasnik se zaprepastio, jer se mačak vratio s dugom od tri cijele skuše. A sam vlasnik nije dobio ništa, mačak je često odlazio na nekoliko dana. Međutim, ovaj put se vratio s dugom. Vlasnik mačke nije se puno brinuo za svog ljubimca. Uostalom, prilično je lukav i točan. Ovoga puta mačka je došla sa znakom na kojem je bila kartica s porukom.

Na poruci je pisalo da je mačka došla na tržnicu gdje se prodaje živa riba. Dugo je gnjavio i prodavačicu da nije mogla odoljeti njegovoj karizmi. Na kraju mu je dala cijelu ribu. Nakon toga je postalo jasno da je mačka još uvijek gladna. I tako je pojeo tri cijele ribe.

Objava je skupila puno komentara, gdje su korisnici sugerirali kako riješiti problem. Neki su mislili da se radi o nekakvoj šali. I da se to jednostavno dogodilo, a mačak nije mogao biti toliko drzak.
ad

Mnoge je toliko zainteresiralo kako bi ova priča mogla završiti. Da su čak smatrali potrebnim platiti ovu ribu. No, vlasnik će sam odlučiti što dalje.

Share this Article