Štene nije moglo hodati i uzgajivać ga je smatrao beskorisnim, ali ova žena mu je dala šansu za život

3 Min Read

Bueller je rođen s urođenim defektima koji uzrokuju značajne probleme uključujući paralizu, piše ilovemydogsomuch

Nije mogao hodati i uzgajivač ga je smatrao beskorisnim i nedostojnim života. Uzgajivač ga je srećom odlučio dovesti u sklonište umjesto da ga eutanazira. Predan je u kartonskoj kutiji. Uzgajivač je otišao bez ikakve grižnje savjesti.

Ove urođene mane uzrokovane su neodgovornim uzgojem. Ipak, čovjek je psiću okrenuo leđa. Ali volonteri skloništa uzeli su Buellera u nadi da mu mogu pomoći. Veterinar koji volontira u skloništu složio se da Bueller ima želju za životom. Psić je želio živjeti kako bi mu oni pomogli.

Bueller je trebao fizikalnu terapiju kako bi ojačao svoje mišiće. Hidroterapija je izvrsna opcija! A psić je volio svaku minutu. Napumpao je svoje male nožice najbolje što je mogao. Vidjeti Buellera kako sretno brčka uokolo izmamilo je svima osmijeh.

Volonteri su također radili s invalidskim kolicima kako bi ga navikli na kretanje uokolo. Uvijek je bio odlučan mali tip, veselo je lajao dok je pokušavao doći do poslastica koje su mu bile postavljene. No koliko god Bueller bio odlučan, budućnost mu je bila neizvjesna. To je bilo sve dok Bueller nije dokazao da je uz vjeru i ljubav sve moguće.

Iako su Buellerovi novi ljudski prijatelji imali povjerenja u malog psića, nisu bili spremni na ono što se zatim dogodilo! Buellerova mišićna memorija bila je nevjerojatno impresivna. Puno prije nego što je veterinar bio siguran da će hodati, malo odlučno štene naučilo je kako sjediti i stajati. Koristio je sve što je mogao naći oko sebe da podigne svoje malo tijelo. Svi su bili potpuno izbezumljeni.

Nitko nije bio siguran što će se sljedeće dogoditi s Buellerom. Ali sudbina se umiješala. Buellerovi sljedeći “koraci” u životu dokazuju da je svaki pas sposoban za sve što mu je srce. Uzgajivač ga je možda smatrao nedostojnim dobrog života, ali Bueller je znao bolje. Kako biste vidjeli Buellerovu nevjerojatnu priču i što se sljedeće dogodilo s malim čovjekom, pomaknite se prema dolje i pustite video Dodoa. Vrijedi svake minute!

Share this Article