Uhapšen osumnjičeni za brutalan napad na povratnike kod Višegrada

2 Min Read

Policija iz Višegrada uhapsila je osobu inicijala B.P. iz ovog mjesta osumnjičen da je izvršio razbojništvo na štetu dvoje starijih osoba M.A. i M.F., inače povratnika u selu Omeragići kod Višegrada, saopšteno je iz Policijske uprave u Foči.

U toku je kriminalistička obrada nad uhapšenim, koji se može dovesti u vezi sa izvršenjem navedenog krivičnog djela i nad istim se sprovode određene kriminalističko-istražne mjere i radnje na dokumentovanju i rasvetljavanju razbojništva, navedeno je u saopštenju.

“Policijski službenici Policijske stanice Višegrad sinoć oko 23:30 časova uhapsili su B.P. i preduzimaju sve mjere i radnje, pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo”, piše u saopštenju.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević osudio je ranije danas napad na povratnike Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići, koje je napalo i pretuklo nepoznata osoba i izrazio nadu da će nadležni organi što prije rasvijetliti ovaj slučaj.

Brutalan napad na dvoje starijih povratnika osudile su i političke stranke čije su centrale u Sarajevu.

Podsjetimo, dvoje starijih osoba koji su zadobili teške tjelesne povrede pronašla je grupa povratnika Bošnjaka koji dolaze vikendom u Višegrad.

Napadač koji je pretukao i opljačkao Fadila i Ajšu, koji su u osmoj deceniji života, je bio maskiran.

Share this Article