DODIKOVI MEDIJI U DELIRIJU: Načelnik Bosanskog Broda nazdravlja s Milanovićem, kazna iz vrha stranke…

2 Min Read

Zoran Vidić, načelnik Bosanskog Broda (SDS), sastao se juče sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem koji je odlikovao brigadu HVO-a. Vidić je svim silama pokušao da se opravda ali je uhvaćen na djelu.

Dodikovi mediji objavili su fotografiju koja demantuje Vidićevu izjavu da se samo našao na istom mjestu sa Milanovićem.

Na pomenutoj fotografiji jasno se vidi da Vidić sjedi i nazdravlja sa hrvatskim predsjednikom.

“Pa nisam se ja ni sa kim sastao, ja samo idem u susret problemima. Brod je slobodna teritorija. To ste mogli da čujete danas i na parastosu. Pogodio sam se slučajno na jednom mjestu na kojem je naišao predsjednik. To je neko protmačio da sam ja nešto sastančio. Ako bismo bili realni ja ne znam koji je sad nivo da državnik jedne države uz puno obezbjeđenje ovdje svih policijskih snaga i Republike Srpske i BiH sastaje se s načelnikom, mislim da je to malo vijest naduvana, to jednostavno nije istina”, pokušao je Vidić da se opravda.

Vidić uporno tvrdi da nije razgovarao sa Milanovićem ali se fotografisao jeste. Kaže, može sa svakim da se fotografiše.

“Nismo razgovarali uopšte, jednostavno se tako desilo, tako protumačeno. Šta ja mogu sad, šta da se radi”, nastavio je da se pravda Vidić.

Sudeći prema svemu viđenom, Vidić je nazdravljao sa Milanovićem.

Od njegovog poteza stranka se ogradila. Stigli su i osuda i ukor vršioca dužnosti predsjednika SDS-a. Milan Miličević kaže da se takve stvari neće tolerisati.

“Načelnik Vidić je bio u nekoj vrsti susreta sa predsjednikom Milanovićem. Za to nema opravdanja. O tome će organi stranke već sutra donositi odgovarajuće odluke. Takvo dvolično ponašanje se u ime SDS-a neće nikome tolerisati”, rekao je Milan Miličević, v.d. predsjednika SDS-a.

Share this Article