(FOTO) Baka je u životu samo željela jednu mačku, a onda je za 103. rođendan dobila najslađe iznenađenje

2 Min Read

Lillian je silno željela mačje društvo, jer se djelatnicima doma još ranije požalila kako osjeća prazninu otkako je prije nekoliko godina preminuo njezin mačak Sammy. Oni su zatim istražili koje sve mačke traže dom u skloništu St. George Animal Shelter, gdje su im malo više otkrili o devetogodišnjoj Marley, mački koja je već neko vrijeme bila tamo. Znali su da je ona idealna ljubimica za stariju gospođu kad su čuli da je blage naravi i da se voli maziti.

Mačka i nova vlasnica upoznale su se na rođendanskoj zabavi gospođe Lillian i odmah su se povezale. “Lillian je bila iznenađena i presretna zbog Marlyinog dolaska na njezin rođendanski ručak. Odmah ju je uzela u krilo i počele su se maziti”, rekao je za The Dodo Joe Harradine, djelatnik skloništa koji je dovezao mačku .

No, dolazak mačke na njezin rođendan nije bilo jedino iznenađenje za slavljenicu. “Kad smo joj rekli da Marley nije u posjetu, već da je to njezina nova mačka, uzdahnula je i još je više zagrlila”, ispričao je Harradin, kojeg je iznenadilo i koliko su se brzo mačka i njezina nova vlasnica povezale.

Nakon zabave, otišle su zajedno zadrijemati u sobu

Zabava se nastavila, no ništa nije nadmašilo Marlyein dolazak. Mačku su zatim djelatnici doma smjestili u sobu s njezinom novom vlasnicom gdje su zajedno zadrijemale. Gospođa Lillian nije prestajala pričati o tome kako je sretna što će se moći cijelo vrijeme družiti s novom ljubimicom.

PREUZETO: TELEGRAM

Share this Article