(VIDEO) Beskućnik pronašao svog izgubljenog psa, njihov susret tjera suze na oči

2 Min Read

IAKO je umjetnik Anthony Rogers ostao bez materijalnih stvari, jedna ga stvar čini nevjerojatno bogatim. Riječ je o njegovom psu imena Bobo koji je uvijek tu za njega i nikada mu nije bilo bitno što i koliko njegov vlasnik ima. No jedno se jutro Rogers probudio bez svog psa. To mu je slomilo srce i svim je silama pokušavao pronaći svog ljubimca. Po gradu je polijepio plakate s fotografijom svog izgubljenog ljubimca i molio je ljude da mu jave ukoliko nešto znaju.

Na njegovu sreću, plakat je ugledala volonterka azila u kojem se nalazio njegov pas pa ga je pozvala kako bi provjerio je li doista riječ o Bobou ili samo o psu sličnom njemu. Ispostavilo se da je to Bobo, a volonteri su nakon tog saznanja učinili nekoliko divnih stvari koje će pomoći i psu i Rogersu. Psa su čipirali, cijepili te ga opskrbili godišnjom zalihom lijekova protiv parazita. Dobio je i povodac, vreću hrane, ogrlicu s imenom. No nisu stali samo na tome.

Za Rogersa su pokrenuli online donacije kako bi mu pomogli da ponovno stane na noge te da za početak pronađe sebi i svom najdražem čupavcu krov nad glavom. Nadamo se da će ostvariti svoj cilj te skupiti 10.000 dolara i da će Rogers pronaći dom i posao koji će mu osigurati bolju budućnost. U nastavku možete pogledati snimku njihovog ponovnog susreta.

(Index.hr)

Share this Article