Cro Cop se pobrinuo za napuštenog psa: “Tužna priča, ali sa sretnim završetkom”

3 Min Read

NAJBOLJI hrvatski MMA borac svih vremena, Mirko Filipović zvani Cro Cop, objavio je na svom Facebooku apel da se pomogne udomiti jedan napušteni i ranjeni pas u čijem je spašavanju sudjelovao i on sam.

Cro Cop već je nadaleko poznat kao veliki ljubitelj pasa i veoma često sudjeluje u raznim akcijama spašavanja životinja, donira novac udrugama, obilazi azile, osigurava liječenje bolesnim psima, a tako je postupio i sada.

“Još jedna tužna priča ali ova ima sretan završetak. Cure iz Vinkovačke udruge Rocco su objavile post o napuštenom i ozlijeđenom psu koji je u stanju koje možete vidjeti na slikama tumarao ulicama dok su ga redom tjerali od kuća do kojih je dolazio tražeći pomoć”, započeo je Cro Cop u svojoj objavi.
“Traži novi dom”

“Kad sam vidio post, javio sam se da ću ja preuzeti brigu o njemu. Do Zagreba ga je odvezao Danijel Pavić i ovom prilikom mu se još jednom zahvaljujem. Smješten je u Alpha dog hotel za pse kod mog Robija Kranjčeca te smo ga idući dan odvezli na veterinarski fakultet gdje ga je naš dobri dr. Vnuk preuzeo te mu zašio rane i dao mu lijekove bez kojih bi brzo uginuo”, piše Cro Cop.

“Uglavnom Miki je sada super, potpuno se oporavio i spreman je za svoj stalni dom. Mješanac je labradora, star oko 2 godine, blagog karaktera, obožava se maziti, nije agresivan i slaže se sa drugim psima. Miki je i kastriran te novi vlasnik neće imati brige oko toga. Obzirom kakvu kalvariju je prošao zaslužuje dom iz snova gdje će biti tretiran kao kućni ljubimac. Idemo Mikiju naći pravi dom, a javiti se možete ili u inbox ili Robiju u Alpha dog na 098 4141 13”, zaključio je Cro Cop.

Ove godine već spasio dva psa

Podsjetimo, Cro Cop je ove zime uspio spasiti, također uz ekipu koju sada spominje, i dva mala psića koja je pronašao uz cestu.

“Cure su udomljene. Jedna je danas otišla u svoj novi dom, a druga će u subotu. Hvala svima koji ste se ponudili da ih udomite, ali morao sam se odlučiti za dvoje vas.

Kad se sjetim kakvu sudbinu im je namijenio ‘čovjek’ koji ih je izbacio uz cestu usred šume i kad vidim ove slike gdje je u naručju svoje nove vlasnice i gdje bezbrižno spava na svom jastuku, tako sam sretan što sam ih uspio spasiti i pronaći im domove gdje će se prema njima odnositi s ljubavlju i pažnjom kako se i treba odnositi prema svojim ljubimcima jer ih inače nemojte ni nabavljati. Zahvaljujem se i gospođi Anamariji što je pružila dom iz snova ovoj predragoj kujici i želim im puno lijepih trenutaka zajedno”, napisao je Cro Cop.

(Index.hr)

Share this Article