(VIDEO) Izgubljeni pas od jednog dječaka konačno je pronađen nakon 8 mjeseci. Njegova reakcija kada se pas vratio? To je neopisivo!

2 Min Read

Vlasnici svoje kućne ljubimce bezuslovno vole. Ali nekada se može desiti da oni nestanu i jednostavno se izgube.

Pas može u igri predaleko otići i onda se ne zna vratiti, ili otići sa drugim psima. Njihovi vlasnici će uraditi sve kako bi ih pronašli i opet vratili kući.

Dječakov pas sa videa je nestao prije osam mjeseci i oni nisu znali šta mu se desilo. Nisu znali da li je na sigurnom, da li ima sklonište i je li nahranjen.

On je bio tužan zbog toga i želio je da ga pronađe. Iako ga je tražila cijela porodica nisu uspjeli da ga pronađu. Ali jednog dana je njihov prijatelj je vidio psa lutalicu koji lići na dječakovog psa.

Ispostavilo se da to i jeste njegov pas, pa su odlučili da iznenade dječaka i ponovo ga spoje sa izgubljenim psom. Odlučili su da snime i zabilježe taj momenat.

Na videu vidimo kako dječak izlazi u dvorište i ugleda svog psa. On ne može sakriti svoje emocije i presretan je jer je opet sa svojim psom.

Njihov susret je objavljen na nekoliko društveni mreža i skupili su desetine miliona pregleda. Neki su ostavili svoje mišljenje u komentaru:

– Oni su najljepsa bica koja mogu postojati ispuniti tvoju dusu promjeni tvoj zivot totalno pruzi iskrenu ljubav
– Ljubav koju životinje imaju je ogromna i tako iskrena prema njihovim vlasnicima.
– Kakav divan video Volio bih da sve životinje imaju nekoga kome bi pružile ljubav i obrnuto
– Toliko ljubavi, toliko su vjerni da nikad ne zaboravljaju svoje vlasnike.
– Slomilo mi je srce, kao životinja ima sposobnost da promjeni život osobe i porodice, bez sumnje su dio naše porodice, dio naše suštine

ZANIMLJIVOSTI.XYZ PREUZETO: Zanimljivosti koje možda niste znali

Share this Article