Oštra poruka iz Banje Luke: Milatović nema kome doći ovdje / Džaba mu diploma sa Oxforda…

1 Min Read

…ako će doći u Republiku Srpsku i slušati korteo parapsihologa i budala koji tvrde da je u stvari pokojni Amfilohije Radović “kroz njega” pobijedio!

Aleksandar Vuković, predsjednik GO SDP-a Banja Luka, oglasio se nakon pobjede Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima, te poručio da novoizabrani predsjednik Crne Gore nema kod koga doći u zvaničnu posjetu Bosni i Hercegovini.

“Ključni razlog – naši političari su duplo veći glupani od prosječno glupog čovjeka!”, smatra prvi čovjek banjalučkog odbora SDP-a.

“Nema potrebe da se izlaže ludilu glupih ljudi u velikim grupama koji su se utrkivali u idiotizmu petljajući se u izbore susjedne države!

Džaba Milatoviću, između ostalih, diploma sa Oksforda, ako će doći u Republiku Srpsku i slušati korteo parapsihologa i budala koji tvrde da je u stvari pokojni Amfilohije Radović “kroz njega” pobijedio!

Nije lud slušati ove loto-naprđivače iz Federacije Bosne i Hercegovine kojima je kratka pamet, pa su zaboravili da je Milo Đukanović kao tadašnji premijer, imao veze sa pojmom “građanski” samo pri bombardovanju gradova – Dubrovnika i Sarajeva.

Ova naša Bosna je čudo, fenomen opstanka!”, zaključuje Vuković.

Share this Article