Tužna priča o tek rođenom psiću bez majke život mu je tek počeo, ali pretrpio je toliko boli u životu

2 Min Read

Upoznaj malog Perija! Dobio je rascjep usne, rasječene okusne pupoljke, kao i nešto što mu se događa s desnim okom. Uspavan je i počinje se buditi nakon samo nekoliko dana. Ne ulici punom punoj ljudi iza kante. Perija je spasila Kontejnerska brigada.

Peri smo odvezli do radnog mjesta da bude hospitaliziran dok nas nema nekoliko sati. Imao je sitna poboljšanja tijekom noći, ali definitivno je još uvijek slab kao i neurološki. Još uvijek je na intravenoznoj injekciji i hrani se cevčicom. Želeći čudo za ovog mladog dječaka. on je tako divna beba. Imao je tešku noć s proljevom. Napumpavamo ga tekućinom kako bi ostao na vrhu svojih gubitaka. Danas je dobio nekoliko injekcija da uz malo sreće vrati svoj GI sustav na pravi put!

Perry se povraćao svakim danom, labavost crijeva je manja, no sasvim sigurno još uvijek prisutna, Perry će ostati kod veterinara. Sigurno će ga se pomno pratiti i nastaviti s njegovom strategijom liječenja

Perry je razvio prilično značajan nagib glave, ali to ne zaustavlja ovog energičnog mališana.

Sviđa mi se što se stvarno nada i moli da će prerasti sve što se događa i da to nije povezano s hidrocefalusom, no on ima izvanrednu pomoć koja ga podržava pa ćemo se pobrinuti da dobije sve što mu je potrebno da ima najbolji život.

Perry se poboljšava i svakim danom sve bolji, kako su dani odmicali vidjeli smo njegovu pravu stranu.

Neznam što se dogodilo i to me ubija, nikad neću shvatiti zašto te posebne male bebe moraju proći s puno toga kako bi živjele normalnim životom.

Share this Article