Zagrljaj prijatelja prije eutanazije spašava obojici živote (FOTO)

3 Min Read

Nevjerojatno je kako jedna fotografija ima moć promijeniti živote, kao što je to učinila za dva psa iz skloništa. Kala i Keira našle su se zajedno kao prijateljice u skloništu – i bez ičega osim jedna s drugom, ubrzo su postale spojene.

Bili su apsolutno ukorijenjeni jedno za drugo, srcem i dušom. Tragično, njih dvoje su boravili u skloništu za ubojice i vrijeme im je brzo istjecalo. Tada se brzim škljocajem fotoaparata sve počelo mijenjati i njih dvoje su dobili drugu priliku za život

Njih dvoje su bili smješteni u Humane Society Etowah County i trebali su biti spušteni sljedeći dan kada je osoblje odlučilo snimiti sliku i objaviti još jednu molbu za živote ovih štenaca na svojoj stranici na društvenim mrežama.

Dva psića iz skloništa zapela su za oko Angels Among Us Pet Rescue, kojima su iz skloništa rekli da su dva prestrašena prijatelja nažalost dosegla svoj “krajnji rok”, doslovno. Bio je to njihov posljednji dan i bila je zakazana eutanazija.

Kako je vrijeme brzo istjecalo, centar za spašavanje ponovno je podijelio viralnu fotografiju s naslovom koji je čitateljima ispričao njihovu srcedrapateljnu priču iz Kaline perspektive u emotivno usmjerenom pokušaju spašavanja dva psa iz skloništa od osuđenika na smrt

Dok se objava nastavlja, centar za spašavanje očajnički moli za pomoć.

Srcedrapajuća objava postala je viralna za nekoliko minuta i, prema Angels Among Us, trebalo je samo točno 2 sata i 6 minuta od trenutka kada je njihova priča objavljena do trenutka kada su otišli od sigurne smrti. Gospodin koji je vidio sliku na stranici spasilačke službe odmah je nazvao službu za spašavanje i rekao da je na putu po njih.

No, nažalost, mogao je udomljavati pse iz skloništa koji su izgubili olakšanje samo dok im se ne nađe zauvijek dom, tako da su njihove kušnje postajale sve lakše, ali svakako nisu bile gotove.

Onda su u listopadu, tri mjeseca nakon što je slika dvaju pasa iz skloništa objavljena na društvenim mrežama, konačno upoznala svoje furrever ljude, a par nije mogao biti savršeniji.

Pam Cody i Wendy Newman nisu samo BFF, one su i cimerice, što je bilo savršeno jer sada će i Kala i Keira imati vlastitu mamu koju će voljeti, a i dalje će moći čuvati jedna drugu!

U intervjuu za People, Cody i Newman razgovaraju o događajima koji su doveli do njihova usvajanja. Vidjeli su objavu o tome da Kala i Kiera trebaju stalni dom ranije tijekom ljeta, ali su već imali dva vlastita psa za koje su se brinuli.

Zatim su, u tragičnom, ali lijepom, spletu sudbine, oba njihova psa umrla u roku od nekoliko dana. Dakle, kada su saznali da Kala i Kiera još uvijek nisu upoznale svoju vječnu obitelj, odlučili su to promijeniti za pse iz skloništa.

izvorno boredpanda

Share this Article