Pas ide do parkiranog auta, ali kad čuje muziku… (PA ON PLEŠE)

2 Min Read

Psi su nevjerovatna i zabavna stvorenja. Pas u ovom videu ima dobar osjećaj za ritam. Kada stane ispred automobila i čuje muziku on nije mogao izdržati da ne počnje poskakivati u ritmu.

Ovaj pas ide do parkiranog auta, ali kada čuje muziku, njegova reakcija će vas nasmijati – Ovaj pas ima drastične pokrete i iako je lutalica, ipak zna da uživa u muzici!

On če vam uljepšati dan, a vjerovatno će vas i nasmijati njegovi pokreti.

Na internetu je mnogo namješteni videa, ali ovaj nije jedan od tih. To je samo pas is susjedstva koji je prolazio kraj automobila.

Njegove pokrete, kako skakuče gore-dolje u ritmu muzike teško ćete zaboraviti, a vjerovatno ćete video pogledati nekoliko puta.

Neki ljudi misle da ovaj pas ne pleše uz muziku, već je povređen, ali originalni uploader nije rekao da je to činjenica – pred kraj kada se muzika spusti, možete videti da pas prestaje da igra!

Kada čuje muziku, morate vidjeti njegov odgovor… Samo pogledajte video!

“Tako sladak ovaj pas lutalica, voljela bih da ga udomim u svoj dom.”; “Morao bih da odvedem tog psa kući posle toga”; “Ovo je najsmješniji video koji sam ikada vidio u životu ovo je jedini video koji me je nasmijao dok nisam plakao gdje da udomim ovo stvorenje”; bili su neki od komentara ispod ovog videaozapisa koji je do sada pregledan preko sedam miliona puta.

Pogledajte u videu ispod kako ovaj pas pleše.

XYZ

Share this Article