Pas 85-godišnjakinje umro, željela je udomiti novog psa ali joj nisu dopuštali

2 Min Read

16-godišnji pas je umro od starosti, ostavljajući Shirley osjećajući se prazno i beznadno, piše ilovemydogsomuch

Ožalošćena žena odlučila je udomiti novog psa, ali to se pokazalo težim nego što je očekivala .

Mnogi pohlepni mještani usvojili su kućne ljubimce iz skloništa samo kako bi ih prodali po visokim cijenama, pa su radnici bili oprezni oko dopuštanja nasumičnog udomljavanja. Štoviše, Shirleyina dob bila je još jedan problem, jer ju je činilo nekompatibilnom s mnogim psima koji su zahtijevali mnogo vježbe i održavanja.

U očajničkom posljednjem pokušaju odustajanja, Shirley je posegnula za lokalnim radijem i podijelila svoju besplodnu potragu za krznenim društvom u svojim godinama sumraka. Jadna žena je očito bila traumatizirana prazninom koju je ostavila Lilyna smrt, a njezina je molba preko radija potresla srca cijele zajednice.

Kad je osoblje australske Nacionalne spasilačke službe K9 saznalo za Shirleynu situaciju, odmah su pomislili na Tia Mariju, 4-godišnju Tenterfield terijerku. Tia je u žurbi predana u sklonište jer je njezinoj vlasnici naglo narušeno zdravlje. Međutim, nitko nije bio zainteresiran za posvojenje ove usamljene djevojčice jer je bila opuštena “domaćica”.

Spašavanje nije gubilo vrijeme i kontaktiralo je Shirley. U trenutku kada je starica upoznala Tiju, osoblje je znalo da je tako suđeno! Usvajanje je uslijedilo odmah, a dvojac se neprimjetno udomaćio u društvu jedno drugoga. Sada kada Shirley konačno ima svog prijatelja, osjeća se motivirano ustati iz kreveta svaki dan. Neizmjerno je zahvalna zajednici što je proširila njezinu priču i izvukla je iz jedne od najnižih točaka u njezinu životu!

Izvor: ilovemydogs

Share this Article