BRUTALAN NAPADA DODIKA NA NOVOG PREDSJEDNIKA CRNE GORE: “Milatović je izabrao da se dodvorava Sarajevu vrijeđajući Srbe i RS!”

1 Min Read

Predsjednik RS Milorad Dodik je kazao kako je jasno da je Milo Đukanović izgubio, no da se plaši da je pobijedila njegova antisrpska politika.

“Novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović o Srebrenici sudi onako kako je sudio i njegov prethodnik. Pozivanje na presude Međunarodnog suda, a ne pominjanje velikog stradanja Srba u i oko Srebrenice i otpor Srba da priznaju zločin koji nisu počinili, govori da je Milatović izabrao da se dodvorava Sarajevu ne oklijevajući da uvrijedi Srbe i Republiku Srpsku. Šteta, mislio sam da je antisrpska politika u Crnoj Gori poražena”, kazao je Dodik.

Predsjednik RS-a je reagovao na izjavu predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića u kojoj je kazao da je u Srebrenici počinjen genocid. Dodao je da Milatović nikada ne bi postao predsjednik bez glasova Srba.

“Dalje mislim da je Milatović manje loš izbor od Đukanovića, ali je također i manje težak protivnik za smjenu od Đukanovića. Sljedeći put kada budu glasali u Crnoj Gori Srbi bi morali znati za koga i koje politike glasaju. Jasno je da su ovoga puta glasali protiv Đukanovića, a ne za Milatovića”, poručio je Dodik.

Share this Article