VIDEO Dječak napravio prve korake samo kako bi zagrlio svog psa, prizor je presladak

2 Min Read

NOVOPEČENI roditelji uvijek su zabrinuti oko toga kako će njihov kućni ljubimac reagirati kada donesu dijete iz rodilišta, ali gotovo uvijek se ispostavi da se djeca i psi odmah sprijatelje.

Jako su se zbližili

Tako je bilo i u ovoj obitelji. Roditelji su donijeli kući svog sina, a njihov pas odmah je počeo mahati repom kad ga je ugledao. “Zanimalo nas je kako će se ponašati kada beba dođe. Zaista se smirio kako bi beba bila sigurna. Svoju ulogu brata shvatio je vrlo ozbiljno”, rekla je majka.

U videu objavljenom na TikTok profilu The Dodo vidi se odnos između psa i bebe. Zajedno su ležali, pas je hodao oko bebe kako bi bio siguran da je sve u najboljem redu, a čak ju je i obilazio dok je spavala u svom krevetiću. Jednog dana, kada je dječak malo porastao, roditelji su svjedočili nečemu nevjerojatnom.

@thedodo The love between these two ❤️ #dogsoftiktok #dogs #babies #boxers ♬ original sound – The Dodo

Dječak je ustao i napravio svoje prve korake samo kako bi zagrlio psa koji je bio na drugoj strani prostorije. “Nije napravio prve korake prema mami i tati, nego prema svom psu. Stvarno su ‘partneri u zločinu’. Nevjerojatno je gledati kako su se povezali i kako rastu zajedno”, rekla je majka.

(Index.hr)

Share this Article