Iako ga vlasnik drži okovanog, U prljavom skloništu, duh psa nije slomljen…daleko od toga.

2 Min Read

U jednom od sela živi veoma ljubazan pas. Jednog dana je ugledala malo pile kako hoda po dvorištu, koje je, očigledno, usamljeno. Trčao je i glasno cičao.

Nastavak priče je predstavljen u ovom videu. Ono što je pas uradio bilo je jednostavno dirljivo i prilično neočekivano.

Na početku ovog videa može se činiti da ovo štene ima zlonamjerne namjere. Ali nakon nekoliko sekundi, vidjet ćete da ima samo najbolje na umu za ovo pile.

Iako ga vlasnik psa drži okovanog, sa samo prljavim prostorom za puzanje i sa skloništem, duh psa nije slomljen…daleko od toga.

Tada je psu bilo žao bebe i on je jednostavno odlučio da ga udomi i odveo ga u svoju kućicu. Pas je odlučio usvojiti pile.

On će vam vratiti vjeru u prirodni instinkt ljubaznosti.

Sljedeći put kada neko pokuša reći da životinje ne osjećaju samilost ili emociu, sjetite se ova dva ljupka stvorenja. Ovo je sav dokaz koji vam treba!

Ovaj video skupio preko 800 hiljada pregleda, a neki su ostavili svoj komentar:
– Odličan video, nadamo se da će pas imati bolji tretman od vlasnika, očigledno je pas jako pametan!
– Ovaj pas je tako sladak, nevjerovatno! Zelim da vidim jos videa o njemu ili njoj!!!
– Pas – Previše je hladno napolju, mali. Uđi unutra. Čuvaću te na sigurnom i toplom. <3 - Toliko me rastužuje što je pas okovan. Kako je sladak nežni pas on ili ona i biti ovako okovan je tako nevjerovatno tužno. :'( - Oh, slatko!! ljudi bi trebali biti ovako prirodno zaštitnički nastrojeni i puni ljubavi Pogledajte u videu ispod kako je to izgledalo.

XYZ

Share this Article