Nevino štene je okrutno bačeno s mosta nakon što su mu vlasnici zalijepili usta (VIDEO)

3 Min Read

Ostajemo u svijetu prepunom dobrih pojedinaca. Nažalost, kombinira se s drugima koji nemaju brige, nemaju empatije, au ovoj situaciji … nemaju srca.

Jedne uobičajene večeri, Bob Hoelter je hodao do susjedne trgovine. Dok je prelazio most kako bi stigao tamo, slušao je cviljenje. Jecaji su izgledali beznadno pa je Bob znao da mora istražiti. Otišao je ispod mosta da pokuša pronaći i izvor plača.

Ono što je zatim vidio slomilo mu je srce! Uplašeno štene bilo je sasvim samo. Najgora komponenta: usta su mu bila zalijepljena selotejpom!

Nevino štene zapravo je okrutno bačeno s mosta nakon što su mu nesimpatični vlasnici zalijepili usta.

Bob ga je doveo u Griffith Pet Health center gdje mu je pružena prva pomoć. Medicinsko osoblje odmah se bacilo na posao s neadekvatnim ljubimcem. Skinuli su traku s njegove njuške. Tada su vidjeli kako mu je traka užasno oštetila lice. Nanosili su antibiotsku mast i također davali injekcije protiv bolova.

Nakon toga su ga liječili od prijeloma noge. Za to bi mu sigurno trebala operacija. Smjestili su ga u prekrasnu kućicu s udobnim krevetom.

Kad je Bob ostavio psića, veterinarskom osoblju nikada nije rekao svoje ime. Jednostavno je bio usredotočen na pružanje pomoći malenom, kao što je i osoblje bilo usredotočeno na spašavanje njegova života. Štene je našlo zauvijek kuću, no svi su se pitali hoće li Bob sigurno ikada istupiti.

U nekom je trenutku član obitelji vidio priču na stranicama društvenih medija i rekao Bobu da se na internetu priča o njegovim herojskim aktivnostima.

Bob je odlučio otići provjeriti mladog psića, koji se trenutno zove Louie. Nije bio siguran hoće li ga se Louie sigurno sjećati, ali kućni ljubimci imaju iznimno veliko srce, a zbog činjenice da mu je Bob spasio život, ostao mu je trajno urezan u sjećanje.

Kad je Louie ugledao Boba, psić mu nije mogao prestati zahvaljivati pružajući mu najukusnije puse i maženje.

Psić je danas živ zahvaljujući ovom normalnom heroju koji je izveo izvanrednu točku. Bravo za ugodna zatvaranja! Pogledajte videozapis naveden u nastavku da biste pročitali više!

Molimo ‘PODIJELI’ kako biste ovu priču proslijedili dobrom prijatelju ili članu obitelji

Share this Article