Pametni mali psić lutalica odveo je spasioca do svoje sestre! <3

2 Min Read

Kada se vlasnici odreknu sterilizacije ili pročišćavanja svojih pasa, njihova neočekivana legla ponekad se odbace, posebno u siromašnim zemljama.

Neželjeni mladunci prisiljeni su brinuti se sami za sebe ili čekati spas. U ovoj priči, koju je ponovno prikazao Animal SafeGuard u video isječku, dva su psića napuštena bez ikakve pogreške.

Farmer koji spašava životinje u slobodno vrijeme bio je vani i također je gledao djecu kako puštaju zmajeve.

Odjednom je krajičkom oka ugledao štene kako luta okolo. Bio je sam i zadovoljan što vidi tog čovjeka. Rep mu je mahao kao lud.

Međutim, kada ga je muškarac pokušao podići, pobjegao je. Kad se spasilac pridržavao, štene je nastavilo. Vodio ga je nekamo? ZAISTA, bio je! Tada je u blizini ugledao pseći izmet, a potom i kanalizacijski cjevovod.

Nakon daljnjeg istraživanja, čovjek vidi što mu štene pokušava reći. Ima i sestru! I njegov brat i sestra također zahtijevaju spremanje.

Vjerni mladi psić napravio je fantastičan zadatak! Znao je da je čovjek upravo ono što mu je potrebno kako bi bio siguran da su oboje sačuvani.

Psić djevojčice je ipak oklijevao. Nastavila je trčati natrag u cijev, od brige i od neizvjesnosti.

Ipak, na kraju, preslatko štene omogućuje svom spasitelju da pomogne. Ono što slijedi je upravo ono što biste namjeravali vidjeti! Štenci su zbrinuti i također smješteni dok ih spasilac ne pronađe za doživotni boravak.

Share this Article