SANJA VULIĆ BRANI NEODBRANJIVO: “Milorad Dodik stvara Srpsku i ne staje, a vi se samo bavite…”

2 Min Read

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić rekla je da finansijeri Narodnog fronta ne spavaju i da je novac definitivno veoma važna karika u svemu, pa i u medijskom životu, a koliko košta spin da se baci ljaga na sjajan turnir i prijatelje Srpske, saznaće se uskoro.

– Pojedinci od svog jeda ne mogu da prežale što je Republika Srpska za četiri mjeseca u saradnji sa porodicom Đoković napravila svjetski događaj, događaj koji ima perspektivu – kazala je Vulić.

Ona je u izjavi za Srnu rekla da to što ti pojedinci ne vole Milorada Dodika je legitimno, ali što u svojoj mržnji oni ne znaju da se raduju uspjesima Republike Srpske to je žalosno, jadno i osuđujuće.

– Od njih nikada nije došao nijedan konkretan i koristan projekat razvoja Srpske. Zato vode ovakvu jadnu kampanju, jer nisu u stanju da naprave ni pošten turnir u malom fudbalu, a kamoli svjetski sportski događaj. Milorad Dodik stvara Srpsku i ne staje, a vi se samo bavite tračevima. Narod vas je odavno pročitao i zato ste na dnu, posvađani i poraženi – poručila je Vulić.

Podsjetimo, “Slobodna Bosna” rano jutros objavila je video u kojem Milorad Dodik psuje u studiju RTS-a i vrijeđa braću Đoković, te komentira organiziranje teniskog turnira “Srpska Open”.

Share this Article