Potresna priča: Kako je pas Max spasio nestalu 63-godišnju vlasnicu

2 Min Read

“Max je definitivno spasio njen život”, rekao je Mike England. Pronađena je promrzla, zbunjena i prestrašena

Jedna je žena nađena živa u Houstonu danas, tri dana nakon što je nestala dok je šetala svog psa, potvrdili su teksaški dužnosnici.

Spasilački tim u Houstonu pronašao je 63-godišnju Sherry Noppe danas u 3 sata ujutro nakon što je slijedio zvuk laveža njenog psa koji je dolazio iz duboke šume u George Bush Parku, potvrdio je policijski dužnosnik Ted Heap, kako piše Fort Worth Star Telegram.

Heap je rekao da je pravo čudo što je Noppe pronađena živa.

“Naš je zadatak sada da je izvučemo iz šume te da je odvezemo u bolnicu gdje će je pregledati liječnici”, nadodao je Heap.

Tim za spašavanje Texas EquuSearch je ranije tijekom tjedna priopćio da je “Sherry Noppe nedavno dijganosticirana demencija te je moguće da je vrlo dizorijentirana i smušena”.

No usprkos demenciji, njezina je obitelj rekla da Sherry Noppe vrlo dobro poznaje sve puteljke u golemom parku.

Njezin sin rekao je da Sherry Noppe nije ponijela mobitel kada je u utorak krenula u šetnju s crnim labradorom Maxom.

Mike England, koji je bio dio tima koji je pronašao Sherry Noppe, rekao je za Katy Magazine da su potražni psi u četvrtak nanjušili njen miris. Tim je zatim slijedio zvuk laveža Sherrynog psa sve dok nije pronašao nestalu ženu u petak rano ujutro.

“Max je definitivno spasio njen život”, rekao je Mike England. Pronađena je promrzla, zbunjena i prestrašena, ispričao je England.

Share this Article