To je čovjek: spasio psa s ulice i pomogao mu pobijediti rak zbog kojeg je izgubio dlaku

2 Min Read

Aron iz Balija uz cestu je naišao na ranjenog, tužnog i usamljenog psa koji je bio jako bojažljiv kada mu je čovjek pokušao prići.

“Nitko se nije zaustavio da mu pomogne, bilo mi je žao. Samo je sjedio, bojao sam se da će ga udariti automobil ako mu ne pomognem. Zamolio sam za pomoć momke koji su bili u blizini i uspjeli smo psa pridobiti na jednu stranu ceste”, ispričao je Aron za portal Bored Panda.

“Pas je dehidrirao, bio je gladan i bilo je očito da ga sve boli. Mislio sam da ima nekih problema s kožom, ali onda sam primijetio da ima rak koji mu je zahvatio tijelo. Srce mi se slomilo kada sam pomislio da su ga vjerojatno vidjele tisuće ljudi prije mene, a nitko nije pomogao”, dodao je.

Pas se na početku jako bojao, ali Aron ga je uspio naposljetku odvesti veterinaru na liječenje. Nakon tri mjeseca rak mu se povukao te mu je dlaka ponovno počela rasti. Aron je psu dao ime Homer te ga je uspio pripitomiti.

Homer je napokon pronašao i svoj novi dom pun ljubavi i topline. Naime, Aronova prijateljica Nungki izrazila je želju da mu pruži ljubav koju zaslužuje.

Ovo je prekrasna, topla i humana priča. Bravo za dobre ljude i za psa borca!

IMPERIJ

Share this Article