Bolesni beskućnik odbija zamijeniti svog psa u zamjenu za smještaj u skloništu

2 Min Read

Luis Pereira rođen je u Sintri u Portugalu, a roditelji su ga napustili kad je imao četiri godine. Kasnije je posvojen, ali iskustvo života na cesti odvelo ga je vrlo mračnim putem. Nažalost, Luis je razvio ovisnost, a njegova posvojiteljica ga je izbacila na ulicu.

Luis je upoznao Kiku, svog voljenog psića, kada je imao samo dvije godine. Kika je Luisu pružila mnogo radosti, ali mu je donijela i poteškoće. Iako je primio pozive iz raznih skloništa i grupa, svaka od ovih ponuda dolazi sa standardnim uvjetom: Luis mora napustiti Kiku, što on ne može učiniti.

Čovjek zna kako je to kad te izdaju oni do kojih ti je stalo i neće dopustiti da Kika prođe isto. Luis je odbio otići u sklonište jer nisu puštali pse iz sanitarnih razloga tijekom pandemije zimi, gdje su pod šatorom preživjeli jake kiše.

Luis uvjerava da je zbog Kike sazrio kao osoba; ona je njegova odgovornost i ne može si dopustiti da bude u mraku jer je mora držati na oku i štititi.

Momak ima ozbiljan problem s dišnim sustavom, što ga diže pod pritiskom, unatoč bolesti, nema namjeru ostaviti Kiku. Luisova privrženost Kiki je vrijedna divljenja! Obojici želimo svu sreću.

Izvor: dog

Share this Article