Iako se teško mogla kretati jer ju je automobil udario, ipak se trudila njegovati svoje nove štence i nahraniti ih

2 Min Read

Jedno je sigurno: ništa nije bolje od majčine ljubavi. Za jednog psa, po imenu Flower, bilo je teško doći do osnovnih stvari, piše ilovemydogsomuch

Kao lutalica, borila se sama za sebe. Bilo je dovoljno teško doći do odgovarajuće hrane i skloništa. Ali tada je Flower udario auto koji joj je nanio značajnu štetu na bokovima i stražnjim nogama. Pas je u bolovima legao, a dok je čekala da bol prođe dogodilo se nešto nevjerojatno.

Flower je okotila štence! Iako se teško mogla kretati, ipak se trudila njegovati svoje nove bebe. Dala je sve od sebe očistiti štence i dati ih na dojenje. Ali njezine su ozljede bile velike.
Napokon, nekim čudom, lokalni spasilac čuo je za psa i njezine bebe i pohitao u pomoć. Flower je dovezena u najbližu kliniku za životinje i izdržala je operaciju koja je trajala šest sati. Dok se Flower nastavila odmarati i oporavljati, još jedan dragi pas uskočio je u brigu o štencima. Iako im nije bila biološka majka, ipak ih je njegovala i voljela.

Iako je Flowerova operacija uspjela i njeno zdravstveno stanje se popravilo, njezina je priča daleko od kraja. Zbog infekcije i nepostojanja hitne medicinske pomoći, dva od tri štenca su preminula. To je poražavajuće i svaki čovjek uključen u Flowerin slučaj plače za dragocjenim dušama.

Ostalo je samo jedno štene, ali i ono je bolesno. Flower se nastavlja oporavljati, ali bez svoje bebe. Njezino štene mora ostati na intenzivnoj njezi. Preživljavanje Flower i njezine bebe pravo je čudo. Dok se oboje bore za život, trebaju naše molitve. Možete li ih poslati nekima?

Izvor: ilovemydogs

Share this Article