Nestali pas pronađen zaglavljen na obali rijeke, ali njezina misija spašavanja ima poteskoće

2 Min Read

Johnny je očajnički tražio Ginger, ali od nje nije bilo ni traga. Nakon nekoliko dana, Johnny je konačno pronašao Ginger kako urliče na obali rijeke. Bila je potpuno zarobljena u blatnom tlu.

Johnny je uz pomoć prijatelja skliznuo niz sklisku padinu kako bi došao do Ginger. Pomilovao je preplašenog psa i počeo joj puštati šape iz blatnog držanja. Nakon mnogo poteškoća, Johnny ju je podigao i stavio u svoje ruke. Ali baš kad se počeo uspinjati natrag na sigurno, poskliznuo se na mokrom tlu i pao.

Ipak, Johnny nije odustao od spašavanja unatoč malom zastoju. Ozlijedio je koljena, ali se dovukao do područja gdje je tlo bilo relativno čvrsto. Trpio je bolove u nogama i koristio ruke da podupre svoju težinu dok se penjao prema gore. Nakon mukotrpnog uspona, Johnny je herojski uspio dovesti Ginger na sigurno!

Ginger je bila natopljena blatom i jako oslabljena, ali je zagrlila Johnnyja kako bi mu zahvalila što joj je spasio život. Psić je primljen u Kliniku za životinje Tri-County, gdje će se oporavljati sljedećih nekoliko dana prije nego što se ponovno ujedini sa svojom obitelji. Iskreno se divimo Johnnyju jer je pokazao nevjerojatan integritet i predanost u spašavanju bespomoćnog psa!

Izvor: ilovemydogsomuch.tv

Share this Article