(VIDEO) Njen vlasnik je preminuo prije dvije godine, odani pas iz dana u dan čeka da se njezin vlasnik vrati.

2 Min Read

Nijedna životinja ne zaslužuje biti ostavljena, ali upravo se to dogodilo ovom jadnom štenetu. Njen vlasnik je preminuo, a ona je ostala u trošnoj kući iza zaključane kapije. To je bilo prije dvije godine. Odani pas, koji sada očajnički treba njegovanje, iz dana u dan čeka da se njezin vlasnik vrati.

Spasitelji životinja napokon su pozvani kad su za psa čuli gospođa iz ulice po imenu Boksil. Primijetila je malog psa i osjećala se užasno zbog nje. Hrani je jednom dnevno. Kad su spasioci stigli, počela je padati kiša. Osjećali su se užasno zbog jadnog šteneta. Bila je zaključana iza vrata i nisu mogli do nje.

Dok je kiša padala, prišla je žena s kraja ulice. Spasioci su mislili da je Boksil možda njezin pas, ali ne, ona je objasnila što se dogodilo. Pas je također vrlo plašljiv pa ju je gotovo nemoguće uhvatiti. Žena je spasiocima rekla da joj mogu pomoći samo izdaleka. Boksil joj neće dopustiti da se približi.

Spasioci su htjeli pronaći način da uhvate Boksila. Bila je u očajničkoj potrebi za drugom prilikom i novim domom. Iz daljine su postavili kameru i gledali kako Boksil izlazi iz kuće. Ona izlazi i odlazi do hrane i vode. Srećom, može jesti.

Nakon nekoliko zalogaja i malo vode, gledaju kako Boksil puže ispod kapije. Sada mogu doći do nje ako im ona dopusti. Boksil se probija do ceste noseći svoje teško matirano krzno i samo sjedi. To je doista srcedrapajuća stvar za vidjeti. Gleda kako automobili prolaze nadajući se da će jedan od njih stati i da će se njezin vlasnik vratiti kući.

Znajući da je to nemoguće, spasioci su sljedeći dan smislili plan kako je spasiti. Stižu, ali čim ih Boksil čuje, potrči na obližnju planinu. Ovog su psa previše puta odustali i ovo neće biti još jedan! Spasioci je prate, odlučni da je uhvate i promijene joj život. Kako biste vidjeli što se dalje događa, pogledajte videozapis u nastavku.

Share this Article