(VIDEO) Pronašla je mjesto na kojem se osjećala sigurno, uz prednje stepenice i onesvijestila se.

3 Min Read

Kada se životinja mora sama brinuti za sebe, sve postaje veći izazov, a posebno ostati sigurna i zdrava, piše ilovemydogsomuch

Životinje beskućnici bore se s glađu, izloženošću elementima, bolestima, pa čak i borbama s drugim lutalicama. Jedan pas pronađen je sam kako leži blizu ulaza u 7-11. Pronašla je mjesto na kojem se osjećala sigurno, uz prednje stepenice, i onesvijestila se.

Srećom, ljubazan čovjek je vidio psa i odmah pozvao spasilačku organizaciju. Žena je sa psom čekala dok pomoć nije stigla. Jadno štene bilo je toliko iscrpljeno da se nije mogla ni probuditi. Lice joj je bilo natečeno, vjerojatno od ugriza druge životinje. Nije jasno je li to bilo od drugog psa ili mačke lutalice koji su se s njom borili za hranu ili je to bilo od susreta s gladnom divljom životinjom.

Spasilačko vozilo hitne pomoći zaustavilo se ubrzo nakon toga. Ženi koja je pronašla psa laknulo je kad ih je vidjela! Ovi spasioci životinja bili su nevjerojatni! Imali su vlastito najsuvremenije vozilo, uniforme i dosta opreme za slučaj da neka životinja treba hitnu intervenciju. Spasioci su pozvali veterinarsku kliniku i rekli im da dovode psa koji je bio u lošem stanju, ravno ovamo.

Kad su psa ukrcali u vozilo hitne pomoći, dali su joj intravenoznu tekućinu. Ovo je strahovito pomoglo! Kad su stigli u kliniku, pas se malo živnuo i mogao je iz sanduka ući u sobu za preglede. Dokazala je da je dezorijentirana i da nikad prije nije bila u zgradi. Ušla je ravno u staklene prozore. No srećom nije se ozlijedila.

Pas, koji je bio tako drag i smiren, tada je stavljen na ispitni stol. Početne tekućine su nestale i ona je ponovno pala u polusvjesno stanje. To je, naravno, alarmiralo veterinara. Ponovno je stavio infuziju i dao joj još tekućine. Veterinar je također dao lijekove protiv bolova. Liječnik vjeruje da je rana na njezinu licu bila toliko bolna da je pas doveo do šoka.

Iscrpljeni pas borio se za život. Krvni nalazi su joj se vratili i imala je infekciju. Stvari su bile na dodir, ali srećom s uspješnim antibioticima i 10 dana na klinici, pas se drastično popravio. Za zaslužnog štenca stigle su nevjerojatne vijesti, koje možete vidjeti u videu ispod. Volimo sretan kraj!

Share this Article