Ljubazna žena otvorila je vrata svoje kuće prijateljskoj mački lutalici, a nekoliko dana kasnije pronašla je leglo novorođenih mačića u WC-u.

4 Min Read

Jednog dana Blanche, 95-godišnja stanovnica Lasa Vegas, primijetila je u svom dvorištu sivu mačku, koja je bila prljava, mršava i tražila je hranu za sebe.

“Jedno joj je uho izgledalo jako loše, a žena je shvatila da se o njoj ne brinu”, kaže volonterka Ellen Richter iz Veterinari za Napušten

Kućni ljubimci. “Mačka je od samog početka bila super prijateljska.”

Blanche je počela stavljati hranu zdjelice vani i vodu za mačku i raspitajte se o tome kod susjeda, ali nitko nije tražio svoja prava na to.

U međuvremenu je mačji trbuh iz dana u dan postajao sve veći, a Blanche je shvatila da je trudna. I svi lokalni spasioci bili su zauzeti, a nije joj imao tko pomoći.

Ljubazna žena nije mogla dopustiti da se mačići rode na ulici, pa je odlučila preuzeti stvar na sebe vlastitim rukama. Donijela je mačku u kuću i pomogla joj da se smjesti na tiho, mirno mjesto unutar kuće.

njezin mokri ručnik. Blanche, kao starija invalidna osoba, teško se kreće, ali je htjela dati sve od sebe za mačku (po imenu Aberdeen). Znala je da je Aberdeenu treba,” dijeli Ellen.

Nekoliko dana kasnije, Blanche je ujutro našla iznenađenje. Otvarajući vrata zahoda, ugledala je Aberdeena s četvero mališana – mačka ih je hranila i blaženo dodirivala svoje šape. Za to je bila potrebna pomoć više od jednog para ruku, pa je žena odmah pozvala kćer.

“Očistili su mačiće, promijenili deke, nahranili Aberdeen, i sve to s ljubavlju i poljupcima.

Blanchini rođaci su se izmjenjivali čuvati mačku i njezino dragocjeno četvero. “Blanche se ne može sagnuti i previše aktivno kretati, pa je zamolila svoje najmilije za pomoć.”

Nastavili su se brinuti o mački s mačićima sve do trenutka kada životinja prava Veterinari za Napušten Pojavili su se slobodni ljudi i prostori. “ Poveo sam Aberdeen s njeno četvero djece. Imala je naborano, naborano uho, što joj je davalo neobičan izgled. To je vjerojatno posljedica teške zaraze ušnim grinjama – posljedica života na ulici”, kaže Ellen.

Mačići su rođeni zdravi i dobro su jeli. Mama Aberdeen bila je iznimno zadovoljna kućnim životnim uvjetima, davala je ljudima prede i ljubazno škiljila. Odradila je izvrstan posao brige o zahtjevnim mačićima, a kada su se odbili, Aberdeen je bila spremna jednom zauvijek napustiti majčinski put.

Voli biti u centru pažnje i uživati u toplim krugovima. “Ona je slatka i druželjubiva. Nevjerojatno privržena i ne želi otići kad je pomilujete.”

Kada je došlo vrijeme za dom, vrlo brzo se pronašla obitelj koja se zaljubila u Aberdeen. Nakon što je lutala ulicama, konačno je pronašla mjesto koje bi mogla nazvati domom. Aberdeen živi život iz snova kakav je oduvijek željela.

“Sretan sam zbog nje – nema više uličnih muka, rođenje za rođenjem. Ona zaslužuje prekrasan život koji će je zauvijek voljeti i njegovati.”

LEMUROV NET

Share this Article