Video udomljene mace koja je više od desetljeća živjela u kavezu u bolnici slama srca

1 Min Read

VIDEO mace koja je udomljena nakon što je više od desetljeća živjela u ograđenom prostoru u bolnici postao je viralan na TikToku i pregledalo ga je više od 620.000 korisnika. Mačka je dva puta bila udomljena, ali oba puta je vraćena i većinu života je provela zatvorena u kavezu.

“Prije oko šest mjeseci počela sam raditi kod veterinara i naišla na ovu macu. Bila je tamo oko 10-12 godina. Iako je rijetko komunicirala s ljudima, bila je to najnježnija mačka koju sam ikad upoznala”, ispričala je nova vlasnica i pokazala kako maca sad uživa u svom domu.

@lindssey.82 Forever grateful to have met you❤️ #cat #catsoftiktok #notalone #petrescue #sheltercat #abandoned #sad #adoption #oldcat #adoptdontshop #vet #hope #sickcat #saved #newhome #tobuildahome #love #bestfriend #fyp #foryoupage #fy ♬ To build a home –

“Hvala ti što si ju spasila. Njoj je samo trebala ljubav i kvalitetan život”, “Plačem kad pomislim na životinje u skloništima koje ne vide ni sunce”, “Prekrasna priča. Kad bi ljudi samo znali da su mačke najbolje društvo koje mogu imati”, samo su neki od komentara ispod objave.

Share this Article