HARRY I MEGHAN UDOMILI JOŠ JEDNOG PSA: Kad su čuli njenu užasnu priču nisu čekali ni trena da joj daju sretan kraj

3 Min Read

Naime, par je u svoju obitelj prihvatio novog člana- psića kojeg su udomili. Radi se o sedam godina starom biglu koji se odaziva na ime Mamma Mia.

Psa su uzeli iz skloništa na životinje gdje je završio nakon što je spašen iz ustanove gdje su vršili testiranje na životinjama, a koja je zatvorena ranije ove godine. Mamma Mia je tamo bila zatvorena i služila za rasplod sve dok je nije prihvatilo sklonište Beagle Freedom Project iz Kalifornije.

Kako je otkrila voditeljica projekta, Shannon Keith, Meghan je bila ta koja ih je nazvala i izrazila interes za udomljavanje bigla, nakon čega je s Harryjem, nakon radnog vremena posjetila sklonište gdje su se družili s Mamma Miom i njenim novorođenim štencima.

‘Vojvotkinja ju je držala u rukama i rekla: ‘Udomit ćemo je”, ispričala je Shannon za LA Times.

Također je rekla da je par isključivo tražio starijeg psa, a ne neko štene.

‘Ne želimo štence za Božić. Želimo one kojima možemo pomoći, koji su stariji’, prenijela je Meghanine riječi.

Ovo nije prvo životinjsko pojačanje njihovoj obitelji. Već od ranije imaju još jednog bigla koji se zove Guy i labradora imenom Pula. Također, Meghan je ranije iz skloništa za životinje udomila mješanca labradora i njemačkog ovčara kojeg je nazvala Bogart, a kasnije je otkrila da je u skloništu tom prilikom srela voditeljicu Ellen DeGeneres koja ju je nagovorila da udomi psa.

‘Nisam je poznavala, a ona me pitala je li to moj pas. Rekla sam ne, a ona mi je rekla da ga moram uzeti. Ja sam joj rekla da se premišljam, a ona je na to rekla: ‘Spasi psa’. Bilo je to kao da mi je Oprah rekla da nešto napravim. Sjedila sam tamo i držala ga, a onda me pitala imam li već ime za njega. Rekla sam da sam ga mislila nazvati Boggart, a ona mi je rekla: ‘Vodiš psa kući’, prepričala je Meghan 2017. njihov susret.

Priznala je da ga je na kraju uzela jer joj je Ellen tako rekla.

‘Izašla je van i krenula prema svom autu, a onda se okrenula, vratila i kucnula na prozor. Zatim je viknula: ‘Uzmi psa’. Tako sam ga povela kući, zato što mi je Ellen to rekla’, ispričala je Meghan.

Bogart i bigl Guy živjeli su s Meghan u Torontu dok je snimala seriju ‘Suits’, a kad se preselila u Veliku Britaniju gdje se udala za Harryja, sa sobom je povela Guya. Bogarta je ostavila, a izvori bliski njoj otkrili su da je razlog tome bila Bogartova starost, nije bio u stanju letjeti avionom.

STORY

Share this Article