Mislili da su našli slijepu mačku, ali ona je samo bila napuštena bez higijene i hrane (VIDEO)

2 Min Read

MAČKA lutalica koju je spasila udruga za zaštitu životinja, a za koju su mislili da je slijepa, napokon je otvorila oči – i oduševila njihovom ljepotom te postala hit na internetu.

Carmen Morales, osnivačica udruge Animal Friends Project, pokupila je Cotton 13. rujna 2016. nakon što ju je jedan muškarac pronašao kako luta po floridskoj plaži.

Carmen nije mogla vjerovati koliko je maca bila bolesna i odmah ju je odvela veterinaru – imala je bolest kože koja joj se proširila po cijelom tijelu, uključujući i oči, a bila je i anemična, dehidrirana i pothranjena.

Zbog svega toga, mačka nije mogla ni otvoriti oči, no s vremenom se oporavila, a jednom kad je nakon nekoliko tjedana otvorila oči, brzo je postala hit na društvenim mrežama.

Ne samo da je Carmen šokiralo što mačka vidi, već je bila iznenađena kad je otkrila da ima heterokromiju – različitu boju očiju. “Vidjeli smo kako mu se napeto tijelo opušta kako su dani prolazili. Mislili smo da je slijep i da će tako ostati zauvijek”, rekla je Carmen za Dodo te dodala kako je i veterinar mislio da su mački oči oštećene, no to nije bio slučaj.

Mačak se u međuvremeno potpuno oporavio – te postao hit na društvenim mrežama. “Cotton ne zna da je slavan”, napisala je Carmen prije nekoliko dana na Facebooku.

INDEX

Share this Article