VIDEO: Napuštena maca čudnog izgleda konačno je pronašla zauvijek sretan dom

1 Min Read

SMUSH je malena maca koja gotov izgubila život na ulici. Kada su je pronašli kraj ceste, bila je vrlo slaba i izgledi za preživljavanje bili su minimalni. Jedna ju je djevojka privremeno udomila i pružila joj potrebnu medicinsku njegu. Hranila ju je na bočicu svaka četiri sata i liječila je od lišajeva te upale dišnih puteva.

Kasnije je saznala da maca Smush ima i urođene deformacije, a to je značilo da ju je mama odbacila i ostavila je samu. Mačke to često rade jer se ne mogu brinuti o njima. No ova je maca pravi borac. Nije odustala od života i svaki je njezin pokret jasno prikazivao da želi živjeti. Njezine nove vlasnice čule su za njezinu priču preko Facebooka i odlučile su je udomiti.

Kaže kako ima pomalo čudnu, no neodoljivu narav. Obožava se maziti, ali se dogodi da u trenutku promijeni raspoloženje i postane pravi mali vražićak. Odlično se slaže sa psima i ježom koje su posvojile njezine nove vlasnice. Vrlo je znatiželjna i razigrana. Mnogi ljudi misle da je čudna i da nešto s njom nije u redu, no to nije tako. Nedostaje joj nekoliko zubića i to je njezina jedina “mana”.

Share this Article