ZARATILI ZBOG LJUBIMACA: Nakon što je nabavio malo mače, muškarac postao osjetljiv na mačka koji mu upada u dvorište

2 Min Read

Kako bismo ukazali na učestale probleme u našem društvu, ali i upozorili na recidiviste, kao i ponekad preblage kazne koje im se dodjeljuju, redovno ćemo objavljivati slučajeve koji su završili na hrvatskim sudovima.

U namjeri da živimo u uređenijem i sigurnijem društvu, želimo potaknuti pojedince na razmišljanje o svojem ponašanju i onome što mogu učiniti za doprinos zajednici.

Muškarac iz Vinkovaca je nedavno završio na sudu nakon što je galamio na mačka. Ipak, on je za to imao jako dobro opravdanje.

Kako je rekao sucu, taj je dan popio jednu bočicu konjaka od 1 dl i četiri limenke piva od 0,5 l. Nedugo prije toga je od prijatelja uzeo malo mače i donio ga je doma. No, čuo je kako je susjedov mačak ušao u dvorište pa je brže izašao i galamio na njega kako ne bi naudio njegovom novom ljubimcu.

Čim se vratio u kuću, mačak je ponovno došao u dvorište i tada mu je pukao film pa je izašao van i počeo vikati na njega.

No, baš u tom trenutku susjedi su se našli vani i rekli mu da prestane galamiti na njihovog mačka jer će nazvati policiju, na što im je muškarac rekao neka pozovu policiju, ali “neka kažu pravu istinu”.

Na sudu se pojavila i susjeda koja je ispričala kako imaju narušene odnose te da im se trijezan ne obraća, ali da kad popije, suprugu, sinu i njoj psuje i vrijeđa ih.

Ispričala je kako su tog dana ona i suprug došli s posla i kako su ušli u svoje dvorište, a muškarac im je vikao “***** *****”

Potom je nastavio sa psovkama, a suprug se odlučio pozvati policiju. Sudac mu je na kraju izrekao novčanu kaznu od 79,63 eura.

Share this Article