94-godišnjak dolazi do komšijske ograde kada misli da niko ne gleda – onda kamera uhvati šta radi sa psima

2 Min Read

Slatko prijateljstvo starijeg čovjeka sa komšijskim zlatnim retriverima je tako srdačno. Vlasnik pasa snimio je trenutak kada 94-godišnjak nakon dva dana kiše traži svoje pseće prijatelje.

Kimberli, vlasnica pasa, je prije nekoliko dana objavila preslatki video koji je snimila kroz prozor na kući u porodičnoj kući.

Napolju, 94-godišnji komšija, g. Bill, stoji blizu ograde sa nečim u ruci.

Tada kučići radosno pritrčavaju čovjeku, kojeg dobro poznaju, i dobijaju od njega neke poslastice. Rutina koju g. Bill, prema Kimberly, svakodnevno prati.

Voli da dođe kad god može da pozdravi male živote i ponudi nešto dobro, a psi su definitivno sretni što ga imaju za prijatelja.

Psi su u stanju da stvaraju bliske veze na neverovatan način, iz tog razloga su, poput mačaka, odlični životni saputnici koji će biti sa ljudima u vezi u kojoj se ljubav i prijateljstvo daju bezuslovno.

Psi su zaista čovjekov najbolji prijatelj i radost koju donose je neprocjenjiva. Ali ne samo za užu porodicu psi mogu učiniti svakodnevni život boljim.

Ne najmanje psi Charlie i Doug to pokazuju .

Malo je stvari koje ljude mogu tako brzo podići u dobro raspoloženje kao provođenje vremena sa psom.

Gotovo uvijek ih je rado vidjeti, vole se igrati, pobrinuti se da izađemo vani na svjež zrak, nasmiju nas i rado legnu pored nas na sofu da se maze.

Da, oni su jednostavno kao jedna velika tableta sreće.

@kimberlyhanberry Mr. Bill for president #fyp #goldenretriever #southcarolina #ditl #trending #treat #wholesome #feelings ♬ You're My Best Friend – Acoustic – Paul Canning

XYZ

Share this Article