Čovjek je spasio risa i jelena od požara, a sada žive u njegovoj kući. To se mora vidjeti

2 Min Read

Čovjek spašava risa i jelena od požara i nakon nekoliko mjeseci oni su dio njegove porodice. Nevjerovatno za vidjeti.

Nikad ne biste vjerovali svojim očima i ušima, ali prijateljstvo, ili možda tolerancija ili prihvaćanje, ko zna, između divljeg jelena i crvenog risa je moguće.

To svakako može potvrditi i Džordž, koji u svom domu ne samo da živi srećno sa nekoliko životinja, već među njima ima i sjajnog crvenog risa i prelepog jelena, koji žive pod jednim krovom!

Gledajući ih sve zajedno, izgleda kao Diznijeva bajka, umesto toga, to je svakodnevna stvarnost i prelepa priča… neverovatnog prijateljstva!

Crveni ris Benji je spašen dok je bio samo mačić tokom šumskog požara koji je pogodio Georgeovu kuću.

Tom prilikom, Džordž je spasio i Bendžija i malog jelena tokom požara i odgajao ih kao da su kućni ljubimci . Od tada, iako se to možda ne čini mogućim, ovaj sumnjivi par je stvorio vezu kao niko drugi!

Jedno je sigurno da George ima kuću punu različitih životinja i čini se da se svi slažu! Postoje psi, jelen, mačke, crveni ris, koji se igraju i lutaju po hodnicima i sobama u Džordžovoj kući kao da je to sasvim normalno…

Zapravo postoje dvije teorije o divljim životinjama. Jedna od njih je da životinjama treba dozvoliti da ostanu divlje i žive svoje živote bez uplitanja ljudi. Druga teorija je da mi (ljudi) treba da učinimo apsolutno sve što je u našoj moći da ih zaštitimo i brinemo o njima.

Samo pogledajte u videu ispod! Vidite, rekli smo vam da se čini da su oni protagonisti bajke.

XYZ

Share this Article